przystawki

risotto, piklowany kalafior, hyćka, palone masło, migdały

tatar wołowy, panko, cebulka, żółtko, krem ze szczypiorku

krokiet z dorsza, konfitowane  pomidory, brokuły, emulsja ze szpinaku

mus z pieczarek, marynowane orzechy włoskie, wędzony kurczak

sałata, burak, kozi ser, pestki dyni, miód

sałata, wędzony twaróg, jabłko, koper włoski

  zupy

chłodnik z buraków, piklowany ogórek, rzodkiewka

krem z papryki, chorizo , kwaśna śmietana

      dania główne

konfitowany boczek, puree z jabłka, pieczona szalotka, kopytka, sos z gorczycą

kurczak zagrodowy, kukurydza, marchewka, kasza perłowa, sos z tymiankiem

troć, por, frytki, szczaw

polędwica wołowa, seler w maśle, Jarmuż, sos cielęcy, oliwa truflowa

      desery

panna cotta, biała czekolada, maliny, maślana kruszonka

mus czekoladowy, solone ciastko orzechowe, gruszka

 

 

          MENU DLA DZIECI

kurczak w płatkach kukurydzianych z frytkami i warzywami

włoskie kluski w sosie pomidorowym